doingword.com

Weee!

December 14th, 2007

I dag har varit en bra dag! Jag har jobbat och haft medarbetarsamtal med min chef. Det gick bra. Jag fick veta att han tyckte väldigt bra om mig och det arbete jag gör. Han ser mig som sin tredjeman (han har redan en andreman) och han har fötroende för mig och har redan gett mig vissa befogenheter som de andra på min avdelning ej har. Han önskar och hoppas att jag kommer vilja gå upp i tid, när jag känner att jag kan. För han vill gärna utbilda mig så jag kan jobba närmare honom. Hihi. Kul! Jag tycker ju jobbet är himla kul och jag hoppas verkligen att jag kan komma upp i tid. Han sa att jag inte skulle skynda utan när jag är redo att testa på att gå upp mer i tid så fixar vi det! Jag hoppas verkligen det erbjudandet ligger kvar så pass länge så jag kan använda det. Vi får se hur det blir nästa år. Men det känns fantastiskt att ha en chef som ser hur mycket jag vill och hur mycket jag gör på jobbet. SKÖNT!

 Fick ett trevligt besök på jobbet också. Mamma Anna med Vincent och Stella-Lee! Mys! Så kul att träffa dem. Stella-Lee sprang och kastade sig i armarna på mig. Sen vägrade hon att gå. Haha. Sött, värmer ju sååå i hjärtat. Vincent var go han med, han är så stor nu. Fina killen. Jag var ju väldigt stolt över att dem och ville att mina arbetskamrater skulle träffa dem men de hade fullt upp så de inte hann inte se dem.

Jobbar hela helgen till 17.00, funderar på att åka förbi mor och hälsa på dem. Barnen är där för Patrick och Lotta är i Bulgarien. Coolt! 

Entry Filed under: My everyday life

1 Comment

Add your own

 • 1. Marie  |  December 16th, 2007 at 18:07

  Låter väldigt roligt att det går bra för dig på jobbet… Blir det utbildning även om du inte går upp i tid? Blivande butikschef kanske?? =)


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia