doingword.com

Snart ere jul igen

December 18th, 2007

Ja fast det känns inte alls som juletider. Har jobbat mycket och vi har inget julpynteri här hemma alls, pga den väntande flytten. Så det förklara ju mycket. Nu är jag ledig tis-tors, skönt efter att ha jobbat några hektiska dagar. Vi har bara 1 julklapp kvar att handla sen äre klart för i år. 

Som det ser ut nu kommer vi vara i Kungsör den 22 dec, i västerås den 23 och i arboga den 24. Alla dagar olika platser med olika släktingar att fira med, galet! Däremot den 25 har vi sagt i från, då vill vi vila och vara lediga. Sen jobbar jag crazy mycket fram till nyårsdagen då jag är ledig en dag. Usch, jag kommer vara trött efter detta känner jag. Längtar till februari, då vi har flyttat klart och det lugnat ner sig på jobbet.

I morgon ska jag in till västerås och träffa tjejerna på min avdelning. Mikaela och Karin. Vi ska hem till Karin och laga middag, dricka vin och umgås. Mys! Ser mycket fram emot detta.

Jag har kikat klart på serien Dexter nu, gaah! Den var bra minsann. Skittrist i början typ 5 avsnitt sen blev det åka av.

Här ett kort på mig och min goa arbetskamrat på foto, Gustav.

julfest.jpg

Entry Filed under: My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia