doingword.com

Got the key

December 27th, 2007

Japp, i dag var jag och pappa in till Västserås och hämtade upp nykeln! Wee! De har redan börjat greja i lägenheten också. Känns mycket bra.

Annars då? Jo tack bra. Känner mig väldigt trött efter alla 6 julbesök vi hann med under mina 3 “lediga” dagar. Intensivt men ändå lugnt på nått vis. Har gått bra. Självklart kände kroppen av stressen och en ful stressbubbla uppenbarade sig på läppen dag 2. Inge kul alls. konstigt det där, hur kroppen fungerar, men när jag känner mig stressad så får jag alltid himla stressbubbla på läppen, haha. knas!

För mig är det egentligen inte bara hela grejen med att vi ska hinna runt till alla som gör mig stressad utan också tanken på att hur jag ska må, rädslan att bli dålig under julen gör mig stressad. Det jag syftar på är ont  kroppen m.m. Likaså känslan och rädslan över att någon kanske inte hinns med. Att det jag gör inte räcker till. Men det där tankarna får jag försöka träna bort. I år var det det allt detta plus nya jobbet plus flytten plus lite annat. Så ja, det har varit lite jobbigt. Men jag känner att jag fortfarande har koll på läget och jobbet är fortfarande kul. Flytten längtar jag till och snart fyller jag år!

Entry Filed under: My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia