doingword.com

Vill bara dit

May 22nd, 2013

Och med dit menar jag sommarstugan. Jag vill plantera jordgubbsplantor och annat gott i krukorna på altanen. Jag vill fixa bryggan så vi kan fiska. Jag vill börja skrapa fönstrena så vi hinner med att måla dem. Jag vill sola, bada, grilla, åka båt, umgås med familj och vänner, njuta, fixa, laga, planera.

Men nu dröjer det nog mer än en vecka tills nästa stugbesök. Jobbigt jue.

Entry Filed under: SOLHÖJDEN


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia