doingword.com

Surar

november 15th, 2014

Mitt favoritschampo har slutat tillverkas för de har gjort en ny serie istället. Har ett från Tigi som är lovely! Men nu har de gjort om sitt sortiment. Min favoritmascara från Maxfactor är slut och även den har slutats sälja då de släppt nyheter. Min flytande foundation från Nivea säljs inte längre då de slutat med make-up och säljer bara hygien. Surt!

Entry Filed under: My everyday life

3 Comments

Add your own

 • 1. Johanna  |  november 15th, 2014 at 10:19

  då har du ju världens möjlighet att testa Kevin Murphys hårdvård. Inga farliga komponenter och inte en massa krims krams för att få det att glittra osv! I Love!

 • 2. Camilla  |  november 15th, 2014 at 19:22

  Tack för tipset! Det ska jag koll upp.

 • 3. Mikaela  |  november 17th, 2014 at 10:27

  Drabbar mig hela tiden ang schampoo. Använde Purepact (helt ekologiskt, inget låtsas eko) och de slutade tillverka det. Jag köpte en stor flaska som snart är slut. Efter det har jag köpt Naked Care på apoteket (som jag har i träningsväskan) men tydligen ska det också utgå? Asså.
  Jag använder inte mascara, men har underlagscreme från Dior. Den är iofs rätt pricey.


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia