doingword.com

Rörigt

december 15th, 2014

Det känns verkligen som vi inte har kommit i ordning i lägenheten än. Vi har snart bott här i 1 år! Det är saker överallt! Och nu med julgrejer uppe för första gången i denna lägenhet känns det jätterörigt. Haha! Inget har sin plats än. Plus att vi möblerar om och nu sist har vi bytt rum. Sovrum och kontoret fick byta plats med varandra. Blev asbra! Tyst, lugnt och skönt blev nya sovrummet. Toppen. Dock blev det ju jätterörigt i lägenheten med prylar överallt som vi inte riktigt vet var vi ska göra av. My gad. Crazy. Men men. Blir förhoppningsvis bättre och bättre här hemma allt eftersom. Man måste ju liksom bo in sig lite så man vet mer hur man vill ha det.

Jag blir bara så stressad när det är rörigt!

Entry Filed under: My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia