doingword.com

Pastasalladen

september 23rd, 2009

Till Majsan.

Så här gör jag den. Johanna gör säkert på nått annat sätt. Alla kan ju variera efter tycke och smak.

Blanda kokt och sköljd pasta (typ penne) med riven parmesan (har inget mått, river ner massor! Gott med en lite starkare sort tycker jag) och italiensk salladskrydda. MASSOR av  krydda!

Sen blandar du i soltorkade tomater (zetas strimlade är min favvo, brukar ta ca 1 tsk av oljan och blanda i salladen), Babyspenat, eller nått annat grönt blad, 1 näve saltade solrosfrön (risentas är godast om du frågar mig) och 1/2 näve pumpafrön.

Ricke vill ha gurka och feta i oxå. Men det gör jag utan när jag gör till mig själv. Tycker det blir för mycket. Salladen blir godare om den får stå och götta till sig lite.

Entry Filed under: My everyday life, ÖVRIGT - Recept

2 Comments

Add your own

  • 1. Johanna  |  september 23rd, 2009 at 14:28

    haha det är ganska exakt så jag gör den.. Dock använder jag skruvar.. ;).. Det ska vara massa soltorkade tomater.. och gärna färska tomater också.. :)

    Jag håller med ang fetan och gurkan.. De ska vara på sidan av..

    Kramar!

  • 2. camilla  |  september 23rd, 2009 at 14:56

    Ja, jag glömde. Färska tomater brukar jag oxå ha i. Och patsa är lite olika beroende på vad jag har hemma, hihi.


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

  • bloglovin
  • Sök


    Fyll i och tryck enter

    Bloggar

    Familj
  • Fabian & Lo
  • Rebecca
  • Rickard
  • Vänner
  • Karin
  • Marie
  • Johanna
  • Fia