doingword.com

Grekisk potatissallad

August 28th, 2007

Det var många som testade förre receptet och det fick bra respons. Så här får ni ytterligare ett smaskigt och bra recept. Vad man väljer att ha till är valfritt. Men vi har ätit den till fetaostbiffar men också till tonfisk. Tillsammans med tonfisken blir det nog en riktigt nyttig måltid. Släng till lite keso på sidan som ni kryddar med italiensk salladskrydda så blir det kalas! Vi brukar ha i babyspenat i stället för vanlig isbergsssallad, babyspenaten är nyttigare (och godare).

Grekisk potatissallad
ca 4 port.

4 st potatisar
0.5 citron som du pressar ur
1 buljongtärning
tomater
vita stora bönor (finns bra i konserver)
fetaost
babysspenat (eller isbergsallad)
örtsalt
keso
italiensk salladskrydda

Koka ca 4 st stora potatisar utan skal i små bitar, i vatten med en buljongtärning och saft från 1 citron.
Skölj salladen och lägg i en skål, ha i tomatklyftor, fetaost och stora vita bönor. Vänd ner potatisen i salladen också. Ha på örtsalt på salladen ( jag brukar hoppa detta, eftersom jag kör kryddad keso till).

Ät gärna till fisk och med kryddad keso.

/camilla

Entry Filed under: My everyday life,ÖVRIGT - Recept

2 Comments

Add your own

  • 1. Löööööw  |  August 28th, 2007 at 18:07

    Ååhhh! Jag vill också träna.. Box core låter ju toppen kul!! Vet du?? Jag kommer få heltids jobb på ICA fram tills nästa höst då jag planerat att börja skolan igen… Hur skönt som helst!! Amen till det!! Goskram!

  • 2. camilla  |  August 28th, 2007 at 21:28

    Åååh! Grattis! Vad bra!


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

  • bloglovin
  • Sök


    Fyll i och tryck enter

    Bloggar

    Familj
  • Fabian & Lo
  • Rebecca
  • Rickard
  • Vänner
  • Karin
  • Marie
  • Johanna
  • Fia