doingword.com

Omdömmen

april 5th, 2010

För ett bra tag sen inhandlades makeup-produkter från bodyography:

rsz_veil-foundation-primer-multi-shot1 st primer för ansiktet

rsz_1luminizing-eye-primer-spotlight-large-1612

1 st ögonprimer

1. Primern för ansiktet gör en bra sak, den får dina porer att försvinna och jämna ut din hudton. Lovely! Porslinshy! Jag blev helt lyrisk första gången.

Men på vintern när jag är torr i hyn så syns det enormt mycket när jag applicerat den. Inte snyggt. Ser helt fnasig ut, trots att jag fuktar ansiktet innan. Och hållbarheten är jag inte så imponerad av. Efter några timmar känner jag mig fet och ser glansig ut i hyn. Min make-up jag lagt över primern flyter ut.

Däremot så är priset riktigt bra, under 200kr och den döljer verkligen porerna och gör din hy len. Därför får den ändå godkänt.

2. Ögonprimern som är lite ljusreflekterande var jätteskön att lägga på runt ögat. Luktade jättegott. Tycker den var riktigt bra. Den trollar inte bort mina mörka ringar under ögonen men det känns som den piggar upp och slätar ut små torrhetsrynkor efter några dagars användande.

Jag har galet känsliga ögon (lite allergisk av mig) och blev faktiskt irriterad i ögonen, vet inte riktigt varför. Kanske parfymen? Därför har den inte använts så flitigt. Men annars gillade jag den mycket! Så den är klart godkänd.

Intresserad av att testa Bodyography? Kika in på butikdonna.se.

Entry Filed under: ÖVRIGT - Hudvård/Make-up

2 Comments

Add your own

 • 1. karin  |  april 5th, 2010 at 21:00

  Jag vill se betyget på Yvonne Rydings hudvård!! Inte köpt än, väntar på din recension ;)

 • 2. admin  |  april 5th, 2010 at 21:05

  Jag har bara testat det i typ 1 vecka. Men kan slänga upp en liten recension åt dig ;-)


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia