doingword.com

YR

april 5th, 2010

Här kommer en lien recension på Yvonne Rydings rengöringsserie på begäran.

1. Första tvätten med rengöringslotion kändes konstigt. Dels blir det inget skum att arbeta med, kändes som jag fick använda massor av lotion för att kunna bli ren. Den efterlämnade också en hinna efter sig. Helt ovant för mig. Jag gillar inte riktigt den känslan.

2. Ansiktvattnet luktade ganska gott. Och kändes som det behövdes för att verkligen bli ren och slippa den där känslan av en hinna över ansiktet.

3. Ansiktskrämen var jätteskön.

yr3 (1 of 1)

Jag kände mig väldigt fet efter första omgången med dessa 3 produkter. Därför valde jag bort ansiktsvattnet några gånger och körde bara på rengöringen och krämen. Den där hinnan jag upplevde första gången märkte jag inte av någon mer gång. Kanske var det bara en vanesak. Jag var väldigt torr i hyn dagarna innan jag bytte till Yvonne Ryding och det blev mycket bättre bara på 2 dagar med YR.

MEN…

Jag började få massa päpplor, småfinnar. På kinderna och i pannan. Då hade jag använt YR ca 1 vecka. Jag har typ aldrig haft finnar i pannan. Samt så tyckte jag att min hy blev fulare, typ såg mer ojämn ut. Jag har fått lite panik och bytt tillbaka några dagar till dermalogica. Genast kändes hyn mycket lugnare och jämnare igen. Framför allt upplever jag en helt annat känsla av renhet när jag tvättar mig med dermalogica cleansing gel.

Nu ska jag testa YR några dagar igen och se om finnarna kommer tillbaka.

Entry Filed under: My everyday life, ÖVRIGT - Hudvård/Make-up

2 Comments

Add your own

 • 1. karin  |  april 5th, 2010 at 22:26

  TACK!! Min hy är väldigt känslig så vågar inte testa nu! Måste hitta någon som funkar i en lägre prisklass. Inte råd att köra Cliniques just nu..

 • 2. admin  |  april 5th, 2010 at 22:33

  Du kan ju ta över mina YR-flaskor om du vill testa sen, jag tror jag kommer köpa dermalogica i england, ska dit snart.

  Jag känner att Loreals’s Hydrafresh-serie är bättre är YR. Jag körde på den i flera år. Den är en riktig budgetfavorit. Körde den rosa när jag var känslig på vinterhalvåret och den gröna på sommaren. Har fortfarande den ansiktskrämen kvar. Love it!


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia