doingword.com

Spikmatta – funkar det?

april 11th, 2010

Funkar det? Jag ska testa den gröna mediummattan, Yantra

matta1 (1 of 1)
Så här kommer jag använda den
:
Dag 1-4: 10 min
Dag 5-14: Ca 20 min (ingen fara att somna på mattan nu).
Efter 14 dagar: 20-40 min peroende på vad jag själv känner är ok.

Vad gör den:
Jag har läst lite och det jag har uppfattat är att tryckpunkterna får igång blodcirkulationen samt hjälper till att kicka i gång kroppens eget morfin, så kallat endorfin. Vilket ger smärtlindring och därför kan vara bra för mig som har så himla ont i nacken och ryggen. Samt utsöndras kroppens oxytocin som hjälper kroppen och musklerna att slappna av. Bra för de med stela muskler.

matta3 (1 of 1)

Min status:
Mycket ont i nacken och ryggen. Spända muskler pga att jag har ryggskador från trafikolycka. Eftersom jag har så mycket ont spänner jag mig och får otroligt ömma och stela muskler, vilket förvärrar smärtorna. Det jag vill testa är om mina stela, ömma muskler ska kunna få lite lindring.

Har du testat? Hur funkade den för dig?

matta2 (1 of 1)

Är spikmattan bara ett reklamjippo eller kan den funka för mig? Vi får väl se…

Entry Filed under: My everyday life, ÖVRIGT - Hälsa/Träning


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia