doingword.com

Kom igen!

april 12th, 2010

Jag har nog varit ute i solen i dag i flera timmar. Galet najs! Fick lite färg på kinderna tom.

Jag har även påbörjat 30-days challenge igen. Det gick ju skitbra sist fram till jag fick magsjuka och sen tätt därefter luftrörskatarr. Men nu vågar jag dra i gång igen. Borde nog gjort det redan för 1 månad sen, hehe.

trana2

Det funkar helt ok att träna hemma med Ea Sports active. Skitkul att tävla mot Ricke, haha!

Jag har fortfarande inte köpt träningskort på Nautilus. Men det är faktiskt för att det kostar nästan 3000kr och de pengarna har gått till annat varje månad. Denna månad måste tex bilen in på verkstan samt att vi drar till England. Men jag ska. Jag längtar så efter att börja träna ordentligt. Älskar att träna. Kan inte använda alla maskiner men några. Camilla invalido ;-)

I morgon ska jag jobba. Det var ett bra tag sen. Saknar fotoavdelningen. Så nu blir fullt ös där dessa dagar jag jobbar. Najs! Ser jag galet fram emot.

Entry Filed under: My everyday life, ÖVRIGT - Hälsa/Träning

6 Comments

Add your own

 • 1. Mikaela  |  april 13th, 2010 at 08:46

  Du ska inte börja med pilates igen då? Visst tyckte du väldigt mkt om det? Fast pilates är nog ganska dyrt, när jag tänker efter. Min träning är så dyr att jag lägger mkt energi på att förtränga den vetskapen. Hehe.

 • 2. admin  |  april 13th, 2010 at 11:52

  Jag kör faktiskt en del pilates. Kan några olika “program” vi körde under de åren jag gick i Arboga. Men vill hellre styrketräna, looove it.

 • 3. Mikaela  |  april 13th, 2010 at 12:08

  Man kan alltså tycka styrketräning är roligt? Finns massa folk som tycker spinning är kul också, jag fattar ingenting :-D

 • 4. admin  |  april 13th, 2010 at 12:34

  Haha, ja jag tycker styrke är skitkul! Spinning är inte riktigt min grej.

 • 5. Mikaela  |  april 13th, 2010 at 12:35

  Vad äre som är kul? Du får förklara det nån gång för mig.

 • 6. Träningen | Fett rätt&hellip  |  juli 22nd, 2010 at 21:15

  [...] lugnare pass i början och förhoppningsvis kunna öka efter ett tag. Jag kör just nu ett gammalt 30 days challenge med EA Sports på Wii som jag startade för en massa månader sen samt blandar jag med annan träning som pilates och [...]


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia