doingword.com

Tack

november 28th, 2006

Här kommer några tack för de senaste dagarna.

Tack till Johanna för en helt underbar måndagkväll. God kina-mat (den var riktigt riktigt god den här gången), msigt sällskap och fantastiskt intressanta diskussioner! Det var riktigt najs! Och jag tog till mig mycket (hebr 13:1) av det vi samtalade om. Tycker om dig massvis!

Tack Eisiv för otroligt intressant läsning (det jag fick i mailet). Jag tar gärna emot mer om du har, bara att maila över.

Tack syster Rebecca för att du ringde i helgen. Jag blev såååååååå glad! FAntasstikt kul att få höra din röst och få veta hur du har det. Tack för att du tog dig tid. Min tur att ringa näst gång. så du slipper dyra telefonräkningar. Hihi. Älskar dig min beccy.

Tack storasyster för att du är ett stort stöd i så mycket. Gilvmild är du också och du ska veta att det bara är roligt att få fotografera dig. Hoppas vi hinner med att plåta i mellandagarna ;) Tack för att du och Erik lånar ut lägenheten över jul, så himla jättenällt.

Tack Tobbe-bobbe för dina sms. Jag mår bra och jag bliur glad att höra att du också mår fint. Hoppas du hittade det du tänkte köpa. Kom i håg att jag blir glad för minsta lilla, ingen press på julklapparna i år alls. Du ska veta att du alltid är välkommen att slagga över här om du behöver. Soffan är alltid redo, hihi.

Tjohooo!

*poff*

Entry Filed under: My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia