doingword.com

Julafton i stockholm

December 24th, 2006

Ja nu sitter vi här, Rickard och jag, på Södermalm i stockholm. Och om jag ska sammanfatta den tiden vi har varit här med et ord så är det : Strålande! Haha!

Vi kom upp i går runt klockan 15 ungefär. Finfint på vägarna, så det gick jättebra att köra hit. Vi gjorde oss hemmastadda på en gång. Det känns ju så hemma, lugnt och skönt här där vi bor (Storasyster Mikaelas och sambon Eriks lägenhet, snart även “litens” hem också). Vi gick ut på promenix ganska direkt, hittade massor av affärer och restauanger, men det blev en Ica som vi hamnade på, köpte sallad och lite annat gott. Gick hem och käkade, slappade framför tv:n. Vi tog en kvällspromenad kl 19-20, gick upp på Västerbron och fotograferade lite sthlm by night. Hur fint och mysigt som helst. Sen blev det lite kvällsmat, film, snask och Ricke tog ett varmt bad.

Sthlm från västerbron.

I dag kom vi igång runt 10-tiden med frukost och duschning. Kikade lite på julmorgon på tv4 innan vi sen gjorde oss iordning och drog ut på långpromenad (vi tog med hoj till mig). Vi drog ut på Långholmen och kikade runt. Bland annat ligger ju fängelset från “Släpp fångarna loss det är vår” där. I dag är det ett wärdshus och ett vandrarhem. Kul att se endå, då Ricke sett den filmen sååå många gånger. Kände igen oss lite grann. Tog lite kort och fortsatte ut längs vattnet. Tog mera kort ;) Massor att se. Så himla najs!

Nu ska vi snart om 30 min (kl 14.00) börja med vårt julbord, för att sen avnjuta den till Kalle kl 15.00. Efter det blir det ju såklart julklappsöppning, fika med pepparkakor, mer tv, ut på kvällspromenad och tillsist ett varmt bad. Så tror jag det blir iallfall. Men vi kanske hittar på en massa annat också.

Imorgon blir det kanske ut mer mot gamla stan osv. Eller vi få se. Vi gör vad vi känner för. SÅ HIMLA SKÖNT!

God Jul på er!

/ Camilla

Entry Filed under: My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia