doingword.com

Maxfactor Lash Extension Effect

maj 5th, 2010

Jag måste bara få tipsa om en grym mascara som kostar under 200kr: Maxfactor Lash Extension Effect.

lash_extension

För ca 3 veckor sedan köpte jag den som ett billigt komplement till min favvo Lancome Hypnôse som kostar en bit över 200kr. Tänkte ha den här billigare varianten mer till vardags, vid lättare sminkningar. Och köra min dyrare när jag jobbar och på fest. Men vet ni vad? Jag gillar maxfactorn så mycket att jag kör den typ JÄMT!

Självklart får du inte fransar som om de vore lösögonfransar men det trodde du väl inte heller. Vi går inte på sånt, men långa fransar hoppades jag såklart på ändå. Det första intrycket efter att ha applicerat ett lager var: Oj, jag fick knappt nått på fransarna. Lade på ett lager till och märkte att det blev väldigt lätta lager med den här. Fransarna blev längre men inte så tjocka. Hmmm…kände mig skeptisk. Men sen märkte jag att jag lätt kunde bygga upp hur täta fransar jag ville genom att bygga flera lager (ja helt utan klumpar, hur grymt som helst!). Den lilla smala borsten är underbar, jag kommer lätt åt överallt, även de minsta stråna. Och den är perfa för de små underfransarna.

Nu när jag använder den lägger jag nog på ca 3-4 lager och får snygga långa separerade fransar utan att det klumpar sig, mycket imponerade. I like! För vardagsmake eller för en naturlig look så räcker det med ett lager så får du lite längre och väldigt naturliga fransar.

Den är väldigt lätt att tvätta bort och den håller sig bra hela dagen. Jag gillar den väldigt mycket. Min Hypnôse har jag alltid bara ett lager och vips så är fransarna täta och långa så den är bättre på det viset (har även fått nya Hypnôse Precious Cells som jag kommer berätta om sen). Hypnôse förblir fortfarande min favorit, men Maxfactor Extension Effect får bli min favorit under 200kr!

hypnose

En varning, köp inte Maybelline Lash Stiletto, den var helt kass! Köpte den i samma veva som maxfactor. Men fy, den gillade jag inte alls. Fransarna spretade åt alla håll. Ren kaos, klart underkänd.

stiletto

Entry Filed under: My everyday life, ÖVRIGT - Hudvård/Make-up

5 Comments

Add your own

 • 1. Fatty  |  maj 6th, 2010 at 00:00

  Tackar för tips. Alltid bra med såna.

  Tråkigt att jag inte finns kvar som länk… :(

 • 2. camilla  |  maj 6th, 2010 at 07:23

  ah! Tog bort dig förut, det var ju ett tag du inte uppdaterade ;-) Sen har jag bara missat att lägga till dig igen eftersom jag har dig som sparad favorit i explorer. Kollar alltid mina bloggar den vägen och inte via min blogg. Men vet du vad, jag fixar dig lätt tillbaka på listan igen. Tack för att du påminde mig.

  Kraaaaaam!

 • 3. Karin W  |  maj 6th, 2010 at 07:47

  visa bild på max factor-fransarna!!!
  p.s. håller med på stiletto, jag köpte den…..

 • 4. admin  |  maj 6th, 2010 at 08:20

  jag tänkte jag skulle fota före och efter, men har inte orkat än, haha ;-)

 • 5. Camilla Lundberg » &hellip  |  juni 20th, 2010 at 22:39

  [...] smashbox bronzer lights eller Dior Bronze Matte för mer “solkysst” look.På fransarna: Maxfactor Lash Extension Effect eller Lancome Hypnôse Precious [...]


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia