doingword.com

Svar på Dagens Fråga Tisdag

June 2nd, 2010

Godmorgon! I dag är jag trött och seg. Sov inte alls bra i natt :( Sitter nu och intar frukost.

Jag äter i dag (och igår) en tallrik med havregrynsgröt, kanel, liite socker och mycket mjölk. Jag tycker inte det är speciellt gott men jag står mig ganska bra på det fram till kl 12. Då jag har lunch på jobbet. I bland kan min frukost bestå av ägg och bacon, då står mig typ fram till kl 14.

Jag vill tipsa om ett roligt verktyg för den som vill hålla koll på sitt kaloriintag, eller som vill se att den får i sig alla vitaminer och mineraler i sin kost – matdagboken.se, jag brukar gå in och köra nån vecka då och då och se så att jag får i mig en allsidig kost. Riktigt bra gratistjänst!

dagensfragasvar

Entry Filed under: My everyday life,ÖVRIGT - Frågelåda


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia