doingword.com

Svar på Dagens Fråga Tisdag

June 17th, 2010

Jag anser att fikabröd, chips, läsk, popcorn, smågodis och glass är “godis”. Eller “snask” är nog ett bra samlingsord på det. Jag äter det bara på helgerna, fredag kväll – söndag. Då äter jag hur mycket jag vill av detta. Men det brukar inte bli mycket alls. Jag brukar till och med glömma bort det, haha.

Jag har också märkt att snaskar jag mycket en helg så är jag mer sugen på sött under den kommande veckan. Anledningen till att jag bara äter godis på helgerna är för att jag lätt ska ha koll på hur mycket av det jag äter samt vill jag inte ha så mycket sötsug. Godis innehåller ju typ inget nyttigt till kroppen, bara socker och färgämnen typ. Helt onödigt. Jag vill hellre vara hungrig på mat än på godis.

dagensfragasvar

Entry Filed under: ÖVRIGT - Frågelåda


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia