doingword.com

Träningen & Fetträtt.se

augusti 11th, 2010

Träningen tickar på rätt bra nu. Jag saknar fortfarande konditionsträning. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Jag tror det lutar åt att skaffa träningskort på Nautilus eller Friskis & Svettis. Så jag kan sätta mig på en träningshoj och bara cykla på. Och då kan jag ju även köra andra träningspass där också.

Pilatescenter har jag också planer på att besöka. Men det får bli lite längre fram. Jag har ju en hel del Pilatesövningar jag kan göra hemma så det är inte brådis.

Jag varvar just nu med Pilates, Fria vikter/ Styrketräning och EA Active när jag tränar. 4 pass i veckan är det. Det är ju ca 20-40 minuters pass bara så därför funkar 4 ggr/veckan bra. Just nu är jag inne i en träningsutmaning på Fetträtt.se. Utmaningen är 20 träningspass till och med 31 augusti. Det går än så länge enligt planerna.

Mina armar börjar ta form och det gillar jag!

armtraning-1Canon eos 5d mark II + Canon ef 85/1.8


Entry Filed under: My everyday life, ÖVRIGT - Hälsa/Träning

1 Comment

Add your own

 • 1. Karin  |  augusti 12th, 2010 at 14:32

  Jaaaa kom och träna med miiiiiiiiiiiig ;D


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia