doingword.com

Julklapp kanske?

december 14th, 2010

Det finns en hel del jag vill fixa här hemma i form av nya förvaringsmöbler m.m. Jag blev riktigt sugen på ett nytt matbord i dag. Och nått ska vi ju köpa till oss själva i julklapp, eller hur Ricke? Vi har ett runt litet matbord i dag men jag skulle vilja ha ett vitt klaffbord som har lite mer avställningsyta. Att hitta ett fint bord på loppis känns svårt, vi är ju runt titt som tätt men har inte hittat nått fint. Däremot blev jag lite kär i detta bordet på Ikea av alla ställen. Bordet Norden:

Skärmavbild 2010-12-13 kl. 19.36.48Bordet har en hel del förvaring samt går att fälla ihop riktigt smart. Dock måste jag testa bordet först så inte bordsbenen är i vägen när man sitter på en stol. Irriterande om man slår i fötterna i bordsben och dylikt. Ricke är inte helt sugen på det så jag tror jag får leta vidare efter ett fint matbord.

Annars kanske detta från Mio kan vara nått. Bordet Kajsa:

Skärmavbild 2010-12-13 kl. 19.35.37Vill att det ska vara i trä, vitt och med klaff. Inte för brett och inte för långt. Vill ha svarta pinnstolar till. Typ dessa:

Skärmavbild 2010-12-14 kl. 11.18.34Jaja, vi får väl se vad det blir. Är inte direkt brådis snarare nått jag bara vill ha.

Entry Filed under: My everyday life, ÖVRIGT - Inredning

6 Comments

Add your own

 • 1. Marie  |  december 14th, 2010 at 13:20

  uj detta är verkligen helt ny stil för er eller?? när jag tänker Millan och bord tänker jag mer på det som ni hade på nygatan i köket… blankt vitt med stålben… men det blir nog väldigt snyggt själv skulle jag tagit det som man kan vika ihop… kan vara kul att få kunna ha mindre plats för köksbordet ibland och ibland kunna bjuda hela släkten och bara vika ut typ =)

 • 2. admin  |  december 14th, 2010 at 13:35

  Vi gillar fortfarande stilrent men har väl börjat tröttna på stål kanske =) Men rena enkla linjer och vitt och svart känns som vi. Jag gillar också det bordet men Ricke tyckte inte om det då han mumlade nått om att stolarna inte gick att skjuta in under bordet. Så jag måste åka och kolla. Hihi.

 • 3. Rickard  |  december 15th, 2010 at 09:53

  Mummel mummel… =D

 • 4. Mikaela  |  december 17th, 2010 at 11:09

  Jag tror inte riktigt på klaffbordet, men faktum är att vi har ett bord från ikea i köket som vi är supernöjda med. Och vi brukar inte gå i gasen för ikea-grejjer. Melltorp heter det. Spana in det på juldagen :-)

 • 5. admin  |  december 17th, 2010 at 14:47

  Ja det ska jag göra! Längtar tills dess!

 • 6. Mikaela  |  december 17th, 2010 at 14:50

  Insåg just att det var viktigt med klaff. Det äre ju inte på vårt. Jag gillar inte klaff. brukar aldrig gå riktigt bra, tycker jag, att ha stolar vid klaffen. Iläggskivor funkar mkt bättre.


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia