doingword.com

Ett litet tips!

januari 16th, 2011

Kom på att jag testat Nivea’s senaste foundation för ett tag sen och att jag tyckte den var riktigt hållbar. Blev imponerad av att en så “billig” foundation kunde kännas så bra! Testade den under 2 dagar då jag jobbade från morgon till kväll och den höll hur bra som helst. Den är lagom täckande och ger jättefint resultat. Jag köpte mig faktiskt en flaska. Den kostar ju typ ingenting. Mycket foundation för pengarna. Nyansen jag har som smälter perfekt ihop med min hudton heter Beige 03 och kostar 149 kr på Kicks.

extremeresist

Nivea Extreme resist foundation
Ger täckande resultat utan att täppa till porerna och ger en perfekt jämn hy. Innehåller ultralätt mineralpuder som minskar glans, svett och är ljusreflekterande. Thermo Fix formula som står emot värme, fukt och yttre påfrestningar.” Kicks.se

bloglovin

Entry Filed under: My everyday life, ÖVRIGT - Hudvård/Make-up


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia