doingword.com

Dagen är kommen

February 15th, 2011

I dag ska jag få testköra en Panasonic GF2. Hoppas den lever upp till mina förväntningar. Jag är faktiskt lite skeptisk nu. Den bygger på exakt samma sensor som föregångaren GF1 men med ny processor som skall vara bättre på brushantering. Men jag undrar om det är någon synbar skillnad. Jag såg att Panasonic tagit bort den fysiska menyratten (direktvalsratt) från kamerahuset och lagt in den i en meny i kameran i stället. Hmm…

Testbilder och omdöme kommer upp i kväll eller i morgon. Håll utkik!

GF2-2
bloglovin

Entry Filed under: FOTO - Tips och trix,My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia