doingword.com

Inspiration

April 6th, 2011

Jag vill förnya vårt sovrum lite. Är så trött på vår hårda huvudgavel i ek. Vill ha en mjuk stoppad huvudgavel som jag kan sitta lutad mot och läsa och amma. Hittade en ljusgrå från Mio som jag gillar.

huvudgavelMio.se

Sängkappa har jag redan, fast skulle nog vilja ha även den i grå. Som ni ser på bilden. Jag har en exakt likadan fast i vit. Det skulle bli så fint att bryta av det vita i vårt sovrum med det gråa. Vill ha!

Lillgangsta’s bäddset kom i dag. Beställde från Sovtex.se i går och paketet fanns att hämta ut i dag. Mycket snabbt! Rekommenderas! Bra priser och låg frakt. Gillas.

Det blev 2 st påslakanset, Moln av Gunila Axén, ett i grönt och ett i brunt. Samt ett extra örngott i orange. Yay! moln4

moln3

Entry Filed under: ÖVRIGT - Inredning

6 Comments

Add your own

 • 1. Johanna  |  April 6th, 2011 at 19:34

  Vad fort det gick!! Du börjar verkligen komma in i “boafasen” tror jag.. ;)

 • 2. Mikaela  |  April 6th, 2011 at 21:13

  Mmm, visst är molnen fina? Fabian har blått och Lo har spjälskydd i brunt. Vill ha fleeeer :-)

 • 3. admin  |  April 6th, 2011 at 21:36

  De är supernajs. Tack för tipset. Har kollat runt lite på påslakanset men asså, de flesta är så tramsiga. Blev kär på stört på när jag hittade dessa.

 • 4. Rebecca  |  April 6th, 2011 at 21:48

  Va roligt att alla vi systrar verkligen diggar det här mönstret. Har tidigare sett det inne i stan på kuddar och grejjer och tycker ju att det är tok fint!
  Riktigt fin kombo Milla med det bruna,gröna och orange måste jag säga. Det blåa är för mig en personlig favorit, men känns inte som att det finns lika bra upplägg för en så snygg kombo som din. Och om man sedan ska tänka ur ett genuspersektiv kanske det inte heller är det mest neutrala valet. Men fint är det ;)

 • 5. camilla  |  April 7th, 2011 at 09:25

  Det var pågrund av att ni pratade om Moln som gjorde att jag fastnade för det. Googlade på det och tyckte det fanns så fina färger. Tyckte priserna var helt ok med, då det finns skitfula och tråkiga påslakanset för samma priser på typ babyproffsen.

  Bebis kommer sova som en kung =)

 • 6. Mikaela  |  April 7th, 2011 at 10:27

  Ja, alltså, jag tyckte de var tokdyra, men det är ju även de fula. Vi har bäddset från polkadot design, men det känns lite mesigt och vi använder det inte så ofta. veti nte varför jag valde så trist färg – använder bara det gmla vintage settet jag köpte via tradera. Spana in bäddset från Småfolk också, asnajs.

  Jag hade helt glömt att jag varit inblandad i nåt tipsande här.

  Rebecka, ur ett genusperspektiv är alla färger rätt. Och himlen är ju blå! :-)


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia