doingword.com

Ja vi fick se dig!

maj 30th, 2011

Lillungen verkar må prima där inne. Vi fick ett ultraljud (yay!) och såg huvudet och magen, hjärtat och ryggen. Vi lyckades inte se om det är en pöjk eller flicka dock. Det är fortfarande hemligt för oss.

Bebis uppskattades att väga 3204 g nu i vecka 37 och anses vara normal (haha, fast ligger i den övre delen av kurvan, ungen lär med andra ord inte bli så mini). Inget pekar på att igångsättning eller kejsarsnitt behövs pga mina skador, och läkaren ser helst att det ska starta av sig självt. Han upplyste lite om vad de kommer ha extra koll på under förlossningen, ifall att. Inga konstigheter egentligen och jag känner mig lugn. Tycker det känns bra. Ett återbesök bokades in om 3 veckor. Då får vi ytterligare ett ultraljud och han kollar om igångsättning skall ske eller om jag skall få gå över tiden. Det vore ju awesome om bebis bestämde sig för att titta ut innan återbesöket. Men varken Ricke eller jag tror väl det ;-)

oapip-1iPhone 4

I fredags beställde jag några coola dregglisar från oapip.se. Bara 3 stycken. Men jag kunde nog plockat ihop minst 15 stycken till, haha. Så fina mönster! De kom i brevlådan redan i dag. Snacka om snabb leverans, samt kostade det bara 12 kr i frakt =). De var jättefina! Rekommenderas verkligen.

oapip2-1iPhone 4

Entry Filed under: GILLIS - Graviditet

10 Comments

Add your own

 • 1. Becca  |  maj 30th, 2011 at 18:31

  Haha, nu måste jag få stila lite. Var ute på den sidan via er länk för att jag funderade på att köpa några till er eftersom jag inte gett er nått än. :P Men oj va det var galet svårt att välja! Så jag gjorde en typ top5 lista i mitt huvud att dubbelkolla med er sen (vilket inte blivit av). Men, både ugglorna och den med löv fanns med på min lista, hihi. Skönt o veta att jag inte var helt fel ute. =)Nu är bara frågan vad jag ska hitta på till er och bebben nu?

 • 2. Camilla  |  maj 30th, 2011 at 18:46

  Åh, haha, vad coolt! Några fler fina dregglisar tas gärna emot. Typ alla på den sidan är coola. Annars finns det säkert små strumpor eller annat smått och gott som kommer behövas. Men jag tror den mest av allt önskar en massa välkomstkramar och pussar från moster Becca sen.

 • 3. Mikaela  |  maj 31st, 2011 at 08:49

  Hallååå! Pussar och mys med moster MIKAELA också! Jag vill också ha en nyföding…

 • 4. Camilla  |  maj 31st, 2011 at 10:03

  Haha, självklart moster Mikaela också!

 • 5. Camilla  |  maj 31st, 2011 at 10:21

  Rebecca, Det finns blöjfodral på den där sidan också som vi gillar. Ett är grönt med röda små blommor och den andra är grå med röd insida. Hon som syr göra bara några ex av samma vad gäller hennes produkter. Hon tycker det är roligare om folk inte har “likadana” grejer. Blir mer personligt och unikt på det viset. Så om nån vecka kan det finnas helt andra blöjfodral tex. Coolt ju.

 • 6. Becca  |  maj 31st, 2011 at 19:14

  Awww, va mys! Kommer nog bli små bråk mellan syster mini och midi om vem som ska krama o pussa mest, hehe eller vad säger du Mikaela? ;) Jag kan ju å andra sidan leka och skoja med dina kids medan du kramar bebben, så det blir ju win,win situation för mig. :P
  Åh, nice med blöjfodral, det ska jag kolla upp, hihi =)
  Värsta nice att hon byter med jämna mellanrum, är ju mkt roligare att ha något lite mer originellt. Men jag får nog snabba mig på. =)

 • 7. Mikaela  |  juni 1st, 2011 at 09:08

  Ja, frågan är ju om Fabian kommer låta dig gosa med nån bebis? Du är väl ändå först å främst hans resurs? Hehe.

 • 8. Becca  |  juni 1st, 2011 at 13:23

  Mikaela: jo, Haha, Han verkar ju ialla fall tycka det. ;) Jag får lov att komma över snart igen om det passar och leka med honom. Dessutom tänkte jag kolla med er om lite olika veggorecept då också. Grillningen hos er var galet god och det var lätt den godaste vegetariska maten jag ätit!

  Camilla, nu är en beställningen gjord. Just so you know. =) Den kommer att skickas hem till mig så ni får den sen så snart vi ses. Jag la till en lite extra grej också, lite på skoj, så att det ska synas att det kommer ifrån mig,:P Men vad det är, det får ni vänta o se. Tihi! =)

 • 9. emma  |  juni 3rd, 2011 at 15:26

  härliga mönster.

  måste bara ge dig ett tips, den här tjejen syr själv och gör bebis kläder, du måste kolla in denna sida på facebook. jätte söta och coola tyger!!! hon säljer hennes kläder som hon syr på hennes mammas affär som heter Å-kanten som ligger väggivägg med kallepåspången :)

  http://www.facebook.com/#!/pages/Heartbeat-Design/182535121797618

 • 10. admin  |  juni 3rd, 2011 at 16:42

  Åh, tack för tipset Emma! Ska spana in det direkt.


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia