doingword.com

Palla

December 22nd, 2008

Orkar inte bli sjuk igen…

Har sovit dåligt, har fruktansvärt ont i halsen, känner mig matt i hela kroppen och har somnat i dag mitt på dan. Hoppas, hoppas, hoppas det inte är nått! Palla liksom, 3 ggr sjuk på en och samma månad. Helt galet i så fall. Men jag känner mig optimistisk, tror det bara är nått tillfälligt för i dag. Japp, det bestämmer vi.

Entry Filed under: My everyday life

1 Comment

Add your own

 • 1. Johanna  |  December 22nd, 2008 at 23:36

  Hurru!! du får inte bli sjuk nu till älvdalen!!! Sluta genast med sånna fasoner.. Jag gillar inte detta.. =P
  Kramar!


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia