doingword.com

Söndag

December 28th, 2008

Nu har julen passerat med megaförkylning, klappar, mat, stoj och släktingar. Uj,uj. Det har gått bra, men i dag är jag helt sluuut. Passar på att tillbringa lite tid i soffan med datorn. Laddar inför jobb i morgon (ska upp kl 7) samt så drar vi till Älvdalen i morgon kväll. Kommer hem på torsdag eller fredag. Ska bli najs. Hoppas förkylningen ger med sig snart också så jag verkligen kan njuta.

Rickard är ute och handlar paket till mig, jag är jättenyfiken på vad han kommer att köpa. Längtar till onsdag morgon då jag ska få öppna mina paket.

Gott Nytt År på er alla och grattis till barndomsvännen Lindha och mig (fyller ju år på nyårsafton båda två)

Entry Filed under: My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia