doingword.com

Hello

November 25th, 2007

Har fått så många kommentarer på sista tiden om att jag har varit dålig på att blogga så nu tar jag mig i kragen och skriver ner nått. Jag har ont i halsen och är snorig och det är inget jag vill ha! Började redan i fredags och har sen bara blivit värre. Jag tycker jag har varit krasslig i över 1 månad nu fram och tillbaka. Vissa dagar känns bra men så fort man börjar känna sig redo för ett träningspass börjar det om igen med snörvel och ont i halsen. Slår vad om att det är pga av jobbet som jag varit så här, kommer i kontakt med alla dessa förkylningsvirus och bakterier. Än så länge har jag inte varit sjuk från jobbet, tack och lov. Gick hem tidigare en fredag pga huvudvärk annars har jag jobbat på varje schemalagd timme.

Jobbet är fortfarande roligt och förändras hela tiden. I början var det utbildningar, sen uppbyggnad, sen försäljning. Nu är det djupdykning i ansvarsområden (mina är bland annat videokameror) och upprättning av rutiner och säljarträning som vi fokuserar på. Det är otroligt mycket att ta in och lära sig heeela tiden! Lite stressigt också, men roligt som sagt. Undrar bara när det kommer lugna ner sig så man kan börja slappna av mer på jobbet. Jag tror efter nyår, typ in en bit i januari och februari blir lugnare. Mina ansvarsområden är stora och innehåller massvis med ansvar och hur mycket olika uppgifter som helst. Jag trodde aldrig när jag sökte detta jobbet att det skulle vara så mycket olika uppgifter och varierande saker att ta hand om. Jag trodde det bara var sälja kameror, haha! Men ojoj vad fel jag hade! Och det känns faktiskt kul att det är så otroligt mycket annat att göra än bara det, det är ju grymt varierande.

I dag ville jag träffa fabian, mikaela och Erik, men har så ont i min hals att jag inte vågar. Vill verkligen inte föra över nått virus till dem som haft sån himla mycket otur vad gäller förkylningar och grejer. Inte kul alls. Så jag håller mig borta. Kl 15.00 ska jag in en snabbis till köping och gratulera micke och ge honom paket (och lite förkylning kanske). Sen hem och lägga mig en stund. Senare kanske lite städningen här hemma, får panik bara jag tänker på hur illa det ser ut. huuu….Och det kommer ju vara kaos här hemma nu nån månad, pga flytten. Vill flytta!!!!

Entry Filed under: My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia