doingword.com

Blää

November 27th, 2007

Jahapp, i dag är min första sjukdag från jobbet. Haft en hemskt natt som inte gav nån sömn, bara hostade. Ringde min boss i morse och rosslade fram att jag inte mådde så bra, han sa att jag skulle vila och krya på mig. Vilket jag tänker göra. Ska bara in till jobbet en sväng och lämna av lite grejs som de måste ha i morgon.Jag är skapligt på benen iallfall, men huvet dunkar då, hostan är jobbig hela tiden likaså det halsonda. Snuvan går ju bort en del med nässpray.  Det hade inte gått för mig att jobba så som jag mår. Men jag vill ju jobba. Hoppas tilfriskna nu i veckan så jag kan jobba i helgen. Ka-ching!

Julklappar för i år har vi handlat, vi satt en gräns på max 200kr/pers. Känns bra. Har bara några få kvar att fixa. Gött! Nu ska jag vila lite innan jag åker till jobbet, låta alvedonen, bafucinen och nässprayen göra sitt jobb. Så man är någorlunda  mänska i nån timme.

Entry Filed under: My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia