doingword.com

Dags igen

November 30th, 2007

Ja nu är det dags att börja jobba igen efter 4 dagars hemsk förkylning. Är inte helt 100% än men jag är på benen och har fått tillbaka rösten. Skönt!

Nyss ringde min boss och berättade att jag skulle få nått väldigt trevligt av honom, för bra utfört arbete! Skitkul! Ett presentkort på en restaurang i Västerås, IL Primo. Undra vad det finns för gott käk där. Hihi. Ska ta med Ricke dit sen när vi flyttat, beroende på hur länge presentklortet gäller, annars får vi ta det här under julledigheten eller nått. Kul! Har massor av ställen att ta med ricke till där jag varit ute och ätit med olika leverantörter. La Pasta gillade jag, svingod pasta, verkligen.

Har nog inge mer roligt att berätta. Jo jag var på VIP kväll på nystartade Designtorget i västerås med Micke här en kväll. Det var trevligt, köpte inget men kul att se hur det såg ut. Fin lokal. På lördag nästa vecka 8/12 är det fin julfest med jobbet. Ricke den lilla lusen följer inte med, han är i london då och filmar. Så jag får gå utan kavaljer . Jag har inhandlat en klänning och nya skor. Ska till frissan några dagar innan och klippa mig och tona håret. Jag kommer känna mig jättefin. Ska bli så kul! Det är roligt med nya jobbet att det händer lite sånt här, fester och miiddagar. Snart ska min avdelning ut och bowla och vi tjejer har tänkt att ha en vinkväll tillsammans. Förstå vad skönt det blir att bi västerås så man lättare kan träffas. Rickards gamla vän Jimmy Swanström har flyttat till V:ås! Skitkul! Då har ju han lite folk att hänga med också. Blir så bra!

Entry Filed under: My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia