doingword.com

Roligaste på länge

December 9th, 2007

Oj,oj,oj! Jag är jättetrött. Kom hem kl 02.00 i natt. Trodde inte det skulle bli så sent, hade jag vetat det hade jag nog sovit kvar i Västerås. Jag var på julfest med jobbet i går. Det var var sååååå kul! Vad jag älskar mina arbetskamrater. Skrattat som bara den och dansat en masa, ätit gott och haft det grymt kul.

Det var på stadshotellet i västerås. började kl 19.00. Jag trodde det skulle vara typ julbord och sen slut. men icke! Det slutade ca 01.20. Fast man fick ju självklart gå tidigare om man ville. Eftersom det var vi arbetare och våra respektive så började hela festen med filmuppvisning på projektorduk – bilder från de aldra första dagarna vi jobbade. Kick-offen och så. Kul att se, känns som flera år sen. Sen var det lite prat och efter det julbord. Det var jättegott. Vidare var det filmuppvisningen igen, en dokumentär om när vi öppnade den 25 oktober. Kul att se! Jag var med, intervjuad lite snabbt. hihi. Efter det var det efterätt och då kom en hemlig gäst. Elvis Presley!  Han sjöng och gick runt bland borden och var allmänt knepig men rolig. Efter det var det ett band som spelade för oss och vi började äntligen med det roligaste, DANS!

Vad vi hade kul! Jag dansade hur mycket som helst. Startade även ett tåg så jättemånga hängde på, lekledare minsann. Dansade mest med mina goa Fotovänner, vi hängde ihop mycket under kvällen. Av nån anledning så blir det nästan alltid så att vi från foto hänger i hop. Vi trivs ju så himla bra tillsammans! De andra avdelningarna är inte så som vi, de blandas med varndra. Vi umgås självklart med andra men på alla fester har vi alltid tillslut hängt ihop vi Foto. Knasigt men kul att vi är så tajta på foto. Vi skrattade hur mycket som helst under kvällen, ujuj. Kul!

 Kommer aldrig glömma ute på terassen när vi från foto och en kille Sahag från service stog och snackade och det kommer fram en vinglig grabb (lagerkille) och en av oss säger oj, vi kanske ska hjälpa honom (det var vädigt halt på terassen så vi var rädda han höll på och ramla). Men i samma sekund som några av oss går fram mot honom så börjaar han kräkas! Gaaah! Skrik och kaos, asgarvade och vände ryggen till. Nån minut senare står vi , samma gäng i ring, tätt ihop och håller på och pratar strunt. Vi har armarna om varandra och huvudena i hop, vi fnissar lite och har skoj. VAd tror ni händer då, jo vi upptäcker att det har tillkommit någon i ringen! Kräk-killen! Hjäääälp! Alla skrek , livrädda att han skulle spy på oss! Det var slutet för våran lilla ring, den skingrades på mindre än 1 sek. Ojoj, vad vi skrattade åt det där hela kvällen!

Det var bordsplacering och jag hamnade med ett bra gäng, bland annat Karin från Kassa och jimmy från Hifi (tror jag). Jag kände mig jättefin i min svarta klänning och min nya hårfärg. Har inga bilder men min Karin från Foto tog bilder, och det gjorde fler folk så förhoppningsvis så kommer jag över lite bilder. Hihi!

A night to remember!

Entry Filed under: My everyday life


Leave a Comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed

Följ min blogg

 • bloglovin
 • Sök


  Fyll i och tryck enter

  Bloggar

  Familj
 • Fabian & Lo
 • Rebecca
 • Rickard
 • Vänner
 • Karin
 • Marie
 • Johanna
 • Fia